خداهست
بشنودعایم و مستجاب کن نیازهایم
که تنها تویی شنونده و پذیرنده دعاها
باسلام و احترام خدمت شما همراهان گرامی
همانطور که در مطالب گذشته گفتیم برای موفقیت در کسب وکار خود اگر دنبال علاقه و خواسته خود بروید مسلما شما یک روز زندگی هم کار نکرده اید زیرا این کاربرای شما تفریح بوده و علاقه محسوب میشود.
برای انتخاب حوزه کسب و کار خود ابتدا باید استعداد و علاقه خود را بیابید وازاین توانایی در ادامه برای کسب وکار خود استفاده کنید.
درتمامی قسمت ها و سایت ها و . استعداد یابی و سوالاتی که شما بتوانید علایق خود را بیابید وجود دارد اما من نظر متفاوتی علاوه بر نظر دیگران دارم.
من میگویم انسان بیهوده آفریده نشده و علت وجودش دراین جهان و دنیا بیهوده نیست مگر خدایی که ماراآفریده میتواند یک کار بیهوده انجام داده باشد پس هرکسی برای یک علت خاص و مخصوص به خود در این دنیا پانهاده.
همانطور که در کل دنیا کسی اثرانگشت شما را ندارد و هیچکس اثر انگشت یکسانی ندارد،مسلما توانایی های متفاوتی هم در وجود همه ما انسانها هست فقط میترسیم که آن را انجام و ارائه دهیم زیرا شما خاص و متفاوت هستید.
هر انسانی باتوجه به علایق و مهارتی که دارد میتواند باعلاقه به کار خویش ادامه دهد اما اگر هرشخصی بتواند علت وجودی خود را بیابد و درک کند نه تنها درکار خویش بلکه در زندگی خود هم میتواند به راهی برود و تصمیماتی بگیرد که در مسیر همین هدف و همین علت وجودی خود است یعنی به نوعی مانند چراغی روشن است که شما را به سوی موفقیت هدایت و راهنمایی میکند.
یافتن علت وجودی خود در این دنیا به نوعی کمکی به یافتن تمامی علایق و توانایی ها در وجود پنهان شماست.
فایلهای یافتن چرایی خود و علت وجودی خود را به صورت فایل صوتی و متن درحال تهیه هستیم و انشالله به زودی برای ارائه در وبلاگ قرار خواهیم داد.
باتشکر از همراهی شما
درباره این سایت