خداهست

بشنودعایم و مستجاب کن نیازهایم

که تنها تویی شنونده و پذیرنده دعاها

باسلام و احترام خدمت شما همراهان گرامی

همانطور که در مطالب گذشته گفتیم برای موفقیت در کسب وکار خود اگر دنبال علاقه و خواسته خود بروید مسلما شما یک روز زندگی هم کار نکرده اید زیرا این کاربرای شما تفریح بوده و علاقه محسوب میشود.

برای انتخاب حوزه کسب و کار خود ابتدا باید استعداد و علاقه خود را بیابید وازاین توانایی در ادامه برای کسب وکار خود استفاده کنید.

درتمامی قسمت ها و سایت ها و . استعداد یابی و سوالاتی که شما بتوانید علایق خود را بیابید وجود دارد اما من نظر متفاوتی علاوه بر نظر دیگران دارم.

من میگویم انسان بیهوده آفریده نشده و علت وجودش دراین جهان و دنیا بیهوده نیست مگر خدایی که ماراآفریده میتواند یک کار بیهوده انجام داده باشد پس هرکسی برای یک علت خاص و مخصوص به خود در این دنیا پانهاده.

همانطور که در کل دنیا کسی اثرانگشت شما را ندارد و هیچکس اثر انگشت یکسانی ندارد،مسلما توانایی های متفاوتی هم در وجود همه ما انسانها هست فقط میترسیم که آن را انجام و ارائه دهیم زیرا شما خاص و متفاوت هستید.

هر انسانی باتوجه به علایق و مهارتی که دارد میتواند باعلاقه به کار خویش ادامه دهد اما اگر هرشخصی بتواند علت وجودی خود را بیابد و درک کند نه تنها درکار خویش بلکه در زندگی خود هم میتواند به راهی برود و تصمیماتی بگیرد که در مسیر همین هدف و همین علت وجودی خود است یعنی به نوعی مانند چراغی روشن است که شما را به سوی موفقیت هدایت و راهنمایی میکند.

یافتن علت وجودی خود در این دنیا به نوعی کمکی به یافتن تمامی علایق و توانایی ها در وجود پنهان شماست.

فایلهای یافتن چرایی خود و علت وجودی خود را به صورت فایل صوتی و متن درحال تهیه هستیم و انشالله به زودی برای ارائه در وبلاگ قرار خواهیم داد.

باتشکر از همراهی شما

سوالات حوزه انتخاب کسب و کار

حوزه انتخاب کسب و کار(2)

حوزه انتخاب کسب و کار

,کار ,وجودی ,کسب ,ها ,یک ,    ,خود را ,علت وجودی ,وجودی خود ,که در

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ترجمه آنلاین هایک ویژن سریع ترین سایت دنیا دانلود فیلم کوادکوپتر، هلی شات، پهپاد انجمن نقد ادبی آسنی مکتب ساعی آموزش و سرگرمی ویژه نوجوانان دبستانی وبلاگ پژمان کریمی هفت گردون