اول دفتربه نام ایزد دانا

صانع پروردگار حَیّ توانا

سلام و عرض ادب دارم خدمت شما همراهان گرامی.

بعدازانتخاب شناسایی علایق و چرایی خودتان میتوانید با کمک سوالات زیر بیشتر درمورد علایق وجودی خود آگاه شوید و آنهارابرای رسیدن به موفقیت و کسب و کارهای خود استفاده کنید.

  • اگرباعلاقه و اشتیاق به کاری که دوست دارید مشغول باشید هیچ گاه خسته وپشیمان نخواهید شد.

ازخود بپرسید چه کاری را عاشقانه و با اشتیاق انجام میدهید؟

کاری که بدون هیچ انگیزی بخواهد انجام شود مسلما بیهوده است و وقت هدر دادن است و یا آن را به خوبی انجام نمیدهید یا مطمعنا آن را انجام نمیدهید و ازکنارش میگذرید،اما اگر علاقه برای کاری باشد ناخودآگاه تمام تمرکز وانرژیتان برای انجام کار آماده است وتلاش میکنید به خوبی از آب درآید و خستگی را احساس نخواهید کرد.

 

  • احساس شاداب بودن و پر انرژی بودن در چه قسمتی اززندگی و یاکار خوددارید؟2

 

کسی که از کار و زندگی خود لذت میبرد و شاداب است مسلما موفقیت را زودتر از دیگرانی که با اعصابی خورد و نالان و بی انگیزه هستند کسب خواهد کرد.

 

حتی اگرکاری را هرچند کوچک ولی باانگیزه و اشتیاق انجام دهید هرچقدر هم که سخت و غیر ممکن باشد راه برای رسیدن به خواسته خواهید یافت.

حتما شما هم این جمله را شنیده اید که رسیدن به موفقیت و یک نقطه خاص نیست که لذت بخش است بلکه موفقیت و لذت بردن از مسیر است که زیباست پس با لذت و اشتیاق خود راه را بپیمایید.

 

  • کدام کاررا به خوبی انجام میدهیدو حاضرید حتی شده به رایگان آن را انجام دهید؟

گاهی لذت یک کار حتی از پول و دیگر مسائل مادی برای یک شخص که به آن علاقه شدید داردبیشتر است و این یعنی تمام تلاش برای رسیدن به بهترین و حتی آموزش و کمک به دیگران بدون هیچ چشم داشتی.

 

  • اگرهیچ چیزمانع شما نشود شما به چه کاری مشغول خواهیدشد؟

گاهی حتی افکار مانع ما میشود تابه دنبال کاری که میخواهیم نرویم و از رسیدن به آنها دور شویم مثل اگر الان شروع کنم هزینه زیادی دارد،نمیتوانم،ازکجاشروع کنم و

فقط باید شروع کنید تا بتوانیداز کاستی ها و مشکلات راه باخبر شوید.البته شروع کردن با برنامه نه شروع کردنی که بدون هیچ م وآگاهی و تحقیقی باشدکه مسلما کاری اشتباه خواهدبود.

موانع وجودی خود را با نوشتن آنها برروی کاغذ از درون ذهن خود و وجود خودتان بیرون بکشید وبررسی کنید.

.

.

.

ادامه دارد

 

 

سوالات حوزه انتخاب کسب و کار

حوزه انتخاب کسب و کار(2)

حوزه انتخاب کسب و کار

انجام ,کاری ,  ,کار ,اشتیاق ,موفقیت ,رسیدن به ,است و ,کاری که ,و اشتیاق ,آن را

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پایلوت شو استاد اجازه راهنمای آموزشگری روزگارتان پر مهر باد ایران سانگ وبلاگ آبتین اعتمادى سایت جذاب طلوع بهترین باربری و اتوبارهای تهران دانلود خلاصه کتاب میکروبیولوژی جاوتز ترجمه فارسی Cultural Studies and the Media