خداهست

سلام و عرض ادب خدمت شما همراهان گرانی بنده جواد چلبی هستم.مربی توسعه فردی و کسب و کار(کوچ حرفه ای)و مدیر شرکت پخش بهداشتی و آرایشی در استان مرکزی.

دراین وبلاگ قراره آموزشها و اطلاعاتی راکه درطی این چندسال از فروش و بازاریابی کسب کردم و دوره هایی که برای بهتر شدن کار و خودم کنار این فرآیند آموزش دیده ام را برای شما عزیزان به اشتراک بگذارم و تمام تلاشم آموزش به شما عزیزان مخصوصا کسانی که کار نیمه وقت ویا تولید کننده محصولی در خانه و یاکارافرین هستن و نیاز به آموختن درمورد این مطلب دارند خدماتی رو آموزش بدهم.

فروش وبازاریابی یکی ازمهارت هایی است که هرشخص برای زندگی خود هم که شده باید آن را آموزش ببیند و در زندگی ازاین مهارت استفاده کند.

به عنوان مثال یک بازاریاب و یا یک فروشنده فقط درون مغازه و یا فروشگاه نیست بلکه هر انسانی درطول روز هزاران بار خرید و فروش را انجام میدهد فقط به صورت و اشکالی متفاوت.یک کودک با پدر ومادر خود سر خرید یک اسباب بازی مذاکره میکند واینجا هرکسی به نحوی درحال انجام مذاکره و یا خرید و فروش است.خودشما در راه منزل برای خرید چیزی وارد مغازه ای میشوید که باید با فروشنده سروکله بزنید و به اصطلاح وارد مذاکره شوید تا بتوانید جنس مورد نظر خود رااز فروشنده ارزانتر یا به قیمتی که شما میخواهید آن را دریافت کنید.

پس در طول روز همه ی ما درحال خرید و فروش و مذاکره بادیگران هستیم برای همین امر باید بتوانیم راه و روش این عمل را بیاموزیم و به دیگران نیز آموزش دهیم.

رابرت کیوساکی نویسنده کتاب پدرپولدار وپدرفقیر میگوید:

هرشخصی باید برای یک سال هم که شده درزندگی خود به صورت رایگان فروشندگی را درجایی آموزش ببیند.

البته به عزیزانی که پا به این مرحله گذاشته و از کارمندی به کارآفرینی و یا خود اشتغالی مشغول شده اند تبریک ویژه ای میگویم زیرا این عزیزان از منطقه امن خویش فراتر رفته و برای موفقیت خود دست به اینکار زده اند.

برای تک تک شما عزیزان آرزوی پیروزی و موفقیت دارم.

هرکجای راه که باشی فقط باید ادامه بدی حتی اگر نفس برای ماندن نداری،نگران نباش؛

خداهست.

برای اینکه شما عزیزان در طول مسیر فروش و بازاریابی به مشکلی برنخورید و شاید نیاز به همراهی وکمک داشته باشید من آموزشها و خدمات همراهی رو برای شما عزیزان در این وبلاگ و سایت قرار خواهم داد تا بتوانید از این آموزشها برای  رسیدن به موفقیت خود استفاده کنید.

سوالات حوزه انتخاب کسب و کار

حوزه انتخاب کسب و کار(2)

حوزه انتخاب کسب و کار

,عزیزان ,آموزش ,یک ,مذاکره ,فقط ,    ,شما عزیزان ,و یا ,و بازاریابی ,فروش و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش ساخت وب سایت چطور؟ تبعیض نژادی آگهی رایگان بقیمت چمدانِ سپید تور استانبول کانال تلگرام دبستان و پیش دبستانی احساسات سبز من A Minimalist اندرلاب